Looking For Anything Specific?

Φωτια Σουνιο - Mdcpov2uj Zrqm - Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Φωτια Σουνιο - Mdcpov2uj Zrqm - Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών.

Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Megalh Fwtia Sthn Kamariza Konta Sto Soynio Nea Selida
Megalh Fwtia Sthn Kamariza Konta Sto Soynio Nea Selida from neaselida.gr
Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Aephpmtulwnn M
Aephpmtulwnn M from www.ieidiseis.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: , 2 έτη ago 1 min read. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο.

Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών.

Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. , 2 έτη ago 1 min read. Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο:

Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν.

7r7apfdhxhsgam
7r7apfdhxhsgam from www.gavros.gr
Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο.

Εθνικό αστεροσκοπείο σε φυσιολογικά επίπεδα ξανά τα μικροσωματίδια στο λεκανοπέδιο αττικής.

Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Εθνικό αστεροσκοπείο σε φυσιολογικά επίπεδα ξανά τα μικροσωματίδια στο λεκανοπέδιο αττικής. , 2 έτη ago 1 min read. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες.

Posting Komentar

0 Komentar